Onze special

Doorsecure DS25GM

De Doorsecure 25G is een lage tourniquet geschikt voor intensief gebruikt. Er kunnen verschillende soorten lezers worden aangesloten. Zoals barcode. iris-scanner, RFID, muntinworp of alles-in-1. Verder is de poort hydraulisch gedempt. Deze tourniquet wordt veel gebruikt in onder andere sportscholen als toegangspoort.
Stadion

Doorsecure FS600S

De Doorsecure FS600S is een dubbele manshoge tourniquet, ook bekend als stadion tourniquet. Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden beschikbaar.

Toegangscontrole

Doortickets is onderdeel van Doorsecure, de partner voor toegangscontrole. Bent u opzoek naar tijdelijke of permanente toegangscontrole voor uw langdurig evenement? Doorsecure is een bedrijf gespecialiseerd in zowel software als hardware voor toegangscontrole. We beschikken over de expertise om uw bestaande software naadloos te koppelen met onze hardware-oplossingen. Indien u nog geen software heeft, leveren wij graag complete en geïntegreerde oplossingen waarbij hardware en software naadloos op elkaar aansluiten voor een optimale gebruikerservaring.